Musthave keukenaccessoires 

Deze tools voor het gemakkelijk bereiden van knoflook, kruiden, gember én nootjes mogen niet ontbreken in jouw keuken!

Hoe je de tools precies gebruikt zie je in de video. Roll it, Twist it, Crush it! 

Mis jij deze keukenhulpjes nog in je keuken? Of ben je op zoek naar een leuk kookcadeautje?

Ja, ik ga bestellen

Knoflookpeller

On a Roll!

Vind jij knoflook pellen ook zo’n vervelend klusje? Niet meer met een siliconen knoflook roller! Geen gepriegel om het schilletje van je knoflooktenen af te krijgen als je ze even stevig heen en weer rolt in de ronde knoflook peller. Knoflook schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

Twister

Do the twist!

Met de ronde knoflook ‘pers’ hak je vervolgens handmatig je knoflook in kleine stukjes. Zo fijn als je wilt. Wist je dat wanneer je knoflook in kleine stukjes of plakjes snijdt, de smaak minder scherp is? Hoe meer je perst of raspt, hoe scherper de smaak wordt.

De hakmolen heeft stevige ‘snijtanden’ en kun je ook gebruiken als fijnsnijder van andere kruiden, zoals gember. En zelfs walnoten kun je er goed mee vermalen. Een paar keer doen en je krijgt er handigheid in. In een handomdraai!

knoflookpers rond

Magische zeep

A little bit of magic!

En na het koken is het tijd om af te wassen.. Easy peasy, want de knoflookpeller en de twister zijn vaatwasserbestendig. 

En dan nog handen wassen! Want na al het koken, blijven er ongetwijfeld geurtjes achter aan je handen. Met het metalen zeepje verdwijnen die als sneeuw voor de zon!

Handen wassen met rvs zeep, hoe werkt dat?

Door ongeveer een halve minuut met je handen over de zeep onder stromend (lauwwarm) water te wrijven, alsof je met een ‘gewoon’ blok zeep je handen wast. Magisch! Je bent klaar om weer fris door te gaan.

Shop nu