Retourbeleid

We hopen dat je tevreden bent met je bestelling. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het ontvangen product, neem dan graag contact met ons op via e-mail of telefoon.

Je kunt product(en) binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van redenen retourneren. Een retourreden stellen wij wel op prijs om onze producten en service mogelijk te kunnen verbeteren. Geretourneerde producten worden tot maximaal het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten vergoed binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending product door Sillies. Voor terugbetaling gebruikt Sillies hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening van de consument.

Gelieve het product te inspecteren wanneer het is afgeleverd. Mocht je onverhoopt een beschadigd, defect of verkeerd product hebben ontvangen, dan verzoeken wij je om dit binnen 7 dagen aan Sillies te melden.

Producten dienen in nieuwstaat, compleet, onbeschadigd, ongebruikt en indien mogelijk verpakt in de originele verpakking te worden geretourneerd. Behandel het product en de verpakking dus met zorg en pak het product alleen uit voor zover dat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Uitgangspunt is dat u het product slechts mag hanteren op de wijze waarop men een product in een winkel mag hanteren. De klant is aansprakelijk voor de waardevermindering van het product die het gevolg is van de wijze van behandeling van het product die verder ging dan het uitgangspunt; er kan geen aanspraak worden gemaakt op schade die opzettelijk of door grove nalatigheid is veroorzaakt, door normale slijtage en/of schade door onzorgvuldige verzorging of behandeling.

Je kunt je pakket retourneren naar:
MyParcel.nl
Afd. Retouren
Postbus 442
2130AK Hoofddorp

Je kunt ook je retouretiket downloaden via de Track & Trace e-mail die je hebt ontvangen.

Hulp nodig? Neem dan contact met ons op via hello@sillieskitchen.com of bel +31 (0)6 19882423.