Over ons

The Sillies® family

Over ons - koken

De keuken

Het hart van ons huis, niet alleen om te kokkerellen maar vooral ook een plek van gezelligheid.

Wij zijn Dutchies. Met een eigen stijl en oog voor detail en gemak. Ontstaan vanuit een passie voor lekker koken, eten en drinken samen met familie en vrienden.

Waarom Sillies®

Thuis, in de keuken. Dat is waar wij veel tijd doorbrengen. De keuken is meer dan een plek van koken. De keuken is de plek waar we zitten, eten en drinken, praten, werken en vrienden ontvangen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Met elkaar, onze kinderen, vrienden en familie. En dat is heerlijk als je keuken een georganiseerde, ontspannen plek is.

Van daaruit is de Sillies collectie ontstaan: om die plek nog meer ontspannen te maken, met keukenproducten die net wat meer stijlvol, handig en duurzaam zijn. 

Over ons - borrelen

Hoe het begon

De keuken – onze favoriete plek.

We hadden altijd teveel losse items op het aanrecht. Een pot met een hoeveelheid spatels van verschillende materialen, wel en niet vaatwasserbestendig. Ziet er gezellig uit hoor, maar het werd vettig en stoffig en gebruikte ook niet altijd alles. We stonden dus te vaak niet gebruikte of houten items af te wassen🙈 En dan nog een aparte lepelhouder die extra ruimte innam. We misten eigenlijk iets dat alles had: gemak, handig, opgeruimd, stijlvol, mooie kwaliteit, alles in één.

Ik zag mogelijkheden, ben dat gaan uitwerken, uitproberen en delen met anderen.

En voilà! Zo ontstond het eerste product in de collectie: Tube by Sillies®. Gecreëerd door een behoefte aan slim en stijlvol keukengerei. Een behoefte die is voortgekomen uit een gemis. 

Onze stijlvolle en innovatieve oplossingen voor in de keuken

Sillies® is verrassend, stijlvol en handig in één. Om het dagelijkse leven in de keuken een beetje mooier, makkelijker en praktischer te maken. Meer tijd voor jezelf, vrienden en familie.

Leuk als je jouw Sillies ervaringen met ons deelt! 

De naam Sillies®

Waarom de naam Sillies? Die komt voort uit siliconen. Siliconen materiaal is veilig (getest uiteraard, al onze producten zijn CE gekeurd), slijtvast, flexibel en vaatwasserbestendig. En het materiaal blijft mooi!

Door een combinatie met andere sterke materialen, zoals roestvrijstaal, creëren we producten die duurzaam zijn in de zin dat je er jarenlang plezier van zult hebben!

Naar de shop