So verwenden Sie die Twist’d-Küchengeräte

Sillies Twist’d bevat alle keukenaccessoires die je nodig hebt voor het voorbereiden van je knoflook, kruiden, gember en zelfs nootjes! En weg met de (knoflook)geurtjes aan je handen na het koken, die wrijf je er zo af met de magische zeep!

Maar waarvoor en hoe gebruik je de 3 keukentools in deze set dan precies? De onderstaande video laat het je zien! Deze gaat natuurlijk een beetje in een sneltreinvaart, dus hieronder kun je het ook nog even rustig lezen 🙂 

On a Roll! Rol die knoflookschillen lekker rond in de roller (met droge handen en op een droge ondergrond) en je schudt zo je knoflooktenen eruit zonder schilletje.

Do the twist! Met de transparante twister vermaal je met gemak je knoflook, kruiden en zelfs nootjes! Ideaal toch? Een paar keer doen en voor je het weet heb je er handigheid in.

A little bit of magic! Weg met vieze geurtjes aan je handen na het koken! Wrijf een halve minuut lang over de magische rvs zeep onder stromend (lauwwarm) water, alsof je met een ‘gewoon’ blok zeep je handen wast. En voilà!

Shop Twist'd