Een aanwinst voor iedere keukenliefhebber

Keukenliefhebbers, opgelet! Deze functionele en veelzijdige set zal een aanwinst zijn in je keuken. Laten we uitleggen waarom Sillies Tube keukengerei-set zo speciaal is.

Hoogwaardig materiaal in functioneel design

De Tube is meteen herkenbaar door zijn minimalistische look. Deze set wordt geleverd in in verschillende kleuren die een echte eyecatcher is in iedere keuken. Of je nu kiest voor mat of glossy, Tube is een feest voor het oog.

Natuurlijk gaat stijl niet boven functionaliteit als het om keukengerei gaat. De Tube is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, robuust en duurzaam door haar lange en onderhoudsvrije levensduur. Net als de siliconen keukentools die in de Tube worden meegeleverd en perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Complete set voor elke keukenbehoefte

De Tube heeft niet alleen een luxe look & feel, maar is ook praktisch. De set bevat een breed scala aan keukentools om aan al je kookbehoeften te voldoen. Van spatels en lepels tot een RVS lepelhouder en keukengereihouder, deze set heeft alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden en je keukengerei in op te bergen. Alles op één plek en binnen handbereik als je het nodig hebt! 

Met perfect geïntegreerde lepelhouder

Tijdens het koken kan er wel eens wat saus van je lepel druppelen. Als je een lepelhouder gebruikt, mors je niet op je aanrecht, wat weer schoonmaken scheelt 🙂  Kortom, een handige keukenaccessoire die koken aangenamer en hygiënischer maakt en bijdraagt aan een georganiseerde en opgeruimde keuken. Draai de Tube deksel om, en voilà!

Eenvoudig te reinigen

Afwassen is een fluitje van een cent, want de siliconen keukentools zijn eenvoudig te reinigen in de vaatwasser, waardoor je tijd aan afwassen bespaart en meer tijd hebt voor leukere dingen 🙂  

Het perfecte kookcadeau

Op zoek naar een mooi cadeau voor een keukenprins(es)? Tube is een origineel cadeau voor elke gelegenheid, of het nu is voor een housewarming, verjaardag, sinterklaas, kerst, of zomaar! Deze luxe keukengerei-set verdient een plekje in iedere keuken. De mooie kleuren, duurzaamheid en functionaliteit, zullen elke kok en keuken opvrolijken.

Dus wacht niet langer, en voeg een vleugje Sillies toe aan je keuken. Kook met stijl, kook met Sillies Tube!

Shop Tube